Saya sedia memaafkan Cik Liyana Adnan dengan syarat...

Cik Liyana Adnan yang dicemuh para guru selepas dengan sengajanya mengkritik kerjaya guru, semalam telah memohon maaf melalui ruangan komen Blog CikguHijau. Ini merupakan respon beliau selepas saya menulis entri Kenapa blog Kisah Liyana ditutup?
 
assalamualaikum,
saya liyana adnan yang cikgu maksudkan diblog ini. terima kasih saya ucapkan kerana turut menulis mengenai saya. sesungguhnya, saya memohon maaf dengan apa yang berlaku.

disini, saya back-link kan entry kenyataan maaf saya yang terbaru.

http://cikyanaadnan.blogspot.com/

terima kasih. assalamualaikum.

Saya sedia memaafkan Cik Liyana dengan syarat jangan halang saya daripada terus menulis blog dan melupakan apa yang telah berlaku kesan dari entri  Untung laa sape jadi cikgu..... 

Bolehkah macam tu??? Memaafkan dengan bersyarat. Macam kes pergaduhan artis Neelofa dan Anzalna lah pulak. Memaafkan tapi dengan syarat.

Macam tidak ikhlas jer bunyinya....


Apa pun, orang sudah minta maaf, kita kenalah maafkan.



Terima kasih daun keladi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...